topbar

woensdag 10 augustus 2016

Tulip blogtour - dag 3

Dag 3 van de Tulip blogtour en ik vind het heerlijk. Na hectische weken waarin elke minuut om Tulip draaide en mijn hoofd zichzelf soms voorbijgaloppeerde, kunnen wij nu achterover leunen en genieten van   andermans werk. Rust in mijn gedachten en glimlach op mijn gezicht: al die lieve blogberichten en al die parels van Tulips! 

Sylvia (Lily & Woody) is één van mijn stijlvoorbeelden - en ik ook één van de hare, kijk maar eens hier! Ze kiest steeds de kleuren die ik ook zou kiezen en haar fotostyling maakt het plaatje af. Ook deze keer: ze presenteert haar prachtige watermeloenen-Tulip-top in maat 98 met aangepast fruit!

Davina (Woohoo by Davina) koos een stofje dat elk kleutermeisje spontaan in een hartjes-in-de-ogen-smiley verandert. Roze en paars, prinsessen en kastelen. Geen wonder dat dochter Sam helemaal verliefd is op haar jurk in maat 104! Hier te bewonderen!

Brit is de zus van Lieselot van Bambiblauw en stapte onlangs mee in het bedrijf.  Ik ontmoette haar hier, waar ze ons professioneel langs hun nieuwe stoffencollecties leidde en eventjes uit haar rol viel toen ze de Tulip dress zag die ik had meegenomen ;-) En hoppa, we hadden er een enthousiaste tester bij! Kijk nu hoe schattig, dit jurkje in maat 86, in de Happy Nature klaprozen. Meer foto's op de Bambiblauwblog!

Geweldig om de Tulips van onze testers te zien. Nog geweldiger om te zien dat ook anderen meteen met het patroon aan de slag gaan! De avond na de lancering kregen we al de eerste foto's van afgewerkte Tulips binnen :-) Zondag, de laatste dag van de blogtour, plannen Katrien en ik een overzicht van alle test- én andere versies die tot nu toe genaaid werden. Stuur dus zeker je foto's en een linkje naar je eventuele blogbericht door als je jouw Tulip graag in het overzicht ziet verschijnen!

BewarenBewaren

6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor dat jullie jurkje zo'n succes is! Het is een mooi model.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de tops zijn tot nu toe mijn favorieten! en ik ben waarschijnlijk de laatste om je te feliciteren met het nieuwe patroon, maar bij deze is dat dus gebeurd ;-) knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is nooit te laat voor felicitaties, nietwaar? ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...