topbar

maandag 8 augustus 2016

Tulip blogtour - dag 1

Ik durf niet tellen hoeveel uren er kropen in het ontwerp-, teken-, schrijf- en fotografeerproces. Weken en weken zweefden er non-stop Tulips door mijn gedachten. Gelukkig was er Katrien, droompartner om al die fases mee te doorlopen. Gelukkig waren er onze testers, die ons wezen op alle dingen die we over het hoofd zagen en ons aanvulden met extra tips. Dankzij hen pasten we de lengte en de breedte van enkele maten lichtjes aan en perfectioneerden we de handleiding. Mijn hart vulde zich met blijdschap toen de eerste testversies in de Facebookgroep opdoken. Zo veel verschillende combinaties, zo veel prachtige tops en jurkjes! Deze week gaan we al die parels met jullie delen, zodat jullie hopelijk helemaal Tulip-geïnspireerd raken!


Net als de Olympische Spelen openen we de blogtour met enkele knallers van formaat!

Isabelle (Bel'Etoile) is een droomtester. Ze maakte wel drie versies van de jurk in maat 128 voor dochter Sterre, en overlaadde ons met lieve berichtjes. Dankjewel, Isabelle, je bent een schat! Haar Tulip dresses vind je hier.

Lies, aka mevrouw Liesellove, behoeft waarschijnlijk geen introductie meer. Ze was jarenlang eigenaar van een stoffenwebshop en haar neus voor mooie stoffen verdween niet met de sluiting ervan. Ze maakte een jurk in maat 98 voor haar dochter Axelle, hier in alle glorie te bewonderen!

Marleen (Petrol & Mint) leerde ik kennen op de eerste Blogameetup anderhalf jaar geleden. Ze woont op fietsafstand en werd dus langzaam meer dan gewoon een blogkennis. We doen soms van (naai)date, ik leen mijn babysitdiensten uit of naai eens voor haar dochters en mag in ruil af en toe komen shoppen op haar schattenzolder. Midden in verhuistijd vond Marleen toch nog een gaatje om deze vrolijke top in maat 116 te naaien voor haar dochter Femke!

Elki heeft geen blog, maar leverde wel een prachtprestatie. Ze naaide nog nooit (nog nooit!) eerder een jurkje, maar met de handleiding naast zich slaagde ze erin om meteen dit geweldig schattige jurkje te naaien voor haar dochter Mira! Ik hoef u vast niet te vertellen dat we omvergeblazen werden ;-) Bovendien hielpen Elki's tips ons om de handleiding nòg duidelijker te maken voor beginners! Haar foto's van de jurk in maat 92 vind je vandaag als gastblog bij Katrien.


Klik zeker door om al deze prachtTulips te bewonderen! En blijf vooral hangen de komende dagen, want de inspiratie blijft komen! Morgen kondigt Katrien de bloggers van dag 2 aan.

3 opmerkingen:

 1. Zooo mooi allemaal!
  En wat heb ik een spijt dat Yane niet meer in een maatje 140 past...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo schoon!!! Mijn Stella past ook niet meer in een 140 :( Zo spijtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben keihard getwijfeld over de matenrange, en kozen uiteindelijk voor 80-140 omdat we vreesden dat grotere meisjes de tulpdelen niet 'cool genoeg' zouden vinden. We onthouden dus voor een volgende keer dat dat een verkeerde assumptie was!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...