topbar

woensdag 3 juli 2024

PELGRIM - de voorstelling

Het is al een paar jaar stilletjes op dit stukje internet. Ik verhuisde mijn online naaidagboek naar Instagram: onder @withlovebyeva vind je al mijn creaties en wandeltochten.

Voor bijzonder nieuws haal ik deze blog nog eens van onder het stof. Zoals: er komt een nieuwe editie van PELGRIM, de theatervoorstelling die ik maakte over mijn pelgrimstocht van België naar Santiago de Compostela. Deze zomer speel ik de voorstelling twee keer in Antwerpen, later (maar die momenten liggen nog niet vast) ook nog in Limburg, de Antwerpse Kempen en Aalst. 


Eva van de Velde (toen 23) stapte in de zomer van 2019 van het Vlaamse Retie naar Santiago de Compostela. 2600 kilometers, 110 dagen. Een vertelling over ontmoeting en vertrouwen, die u met een grote glimlach naar huis doet gaan.


De voorstelling duurt ongeveer 2 uur, pauze inbegrepen. 




Markeer alvast met stip in je agenda:

Zondag 21 juli 2024 om 14u
Zondag 4 augustus 2024 om 16u


Locatie is Klub Kamino, de enige echte pop-up strandkerk in Antwerpen! Ik denk niet dat ik ooit nog een coolere locatie ga vinden om deze voorstelling te spelen 😍


PELGRIM speelt twee keer op deze locatie, maar er zijn ook nog een hoop andere toffe dingen te doen. Het volledige programma van Klub Kamino vind je hier

Inschrijven voor al die activiteiten doe je via deze link. Daar kan je je dus verzekeren van een plaatsje voor mijn voorstelling (naar onder scrollen en het vakje "PELGRIM" aanvinken op de door jou gewenste datum) maar ook voor de andere activiteiten van Klub Kamino. Wil je voor de voorstelling bv. nog een tekenworkshop of een yogales volgen, of er gaan coworken? Kan allemaal! 




Je bent dus van harte uitgenodigd om te komen kijken en je te laten onderdompelen in mijn pelgrimsverhalen. Tot dan? 



Reserveren


De voorstelling is gratis. Er zal wel een mandje staan waarin je een vrije bijdrage kan geven voor de locatie en techniek.

Reserveren is niet verplicht, maar als je zeker wil zijn van je plekje, kan je hier inschrijven (naar onder scrollen en het vakje "PELGRIM" aanvinken op de door jou gewenste datum): 




Eerst nog wat vragen? Ik hoor ze graag. Je kan contact opnemen via FacebookInstagram of e-mail.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...