topbar

vrijdag 18 december 2015

Wie won het hertenkleedje? (#bloggersforlife)

Het laatste wat u hier kon lezen, was een warme oproep om mee te doen met de Bloggers for Life-actie en lotjes te kopen voor onze naaisels en het goede doel. Intussen werd hier genaaid en zelfs gebreid, maar nog niet gefotografeerd. Het volgende wat u hier dus kunt lezen, is het resultaat van onze actie!

Namelijk: wie won mijn hertenkleedje?


Sara Tips 

Lieve Sara, ik mail je zo snel mogelijk, zodat dit jurkje nog voor de feestdagen in jouw brievenbus valt. Lieve allemaal, dankjewel voor jullie steun! Het Berrefonds en Moeders voor Moeders zullen ontzettend blij zijn met die stukjes extra warmte.

Kocht je (ook nog) lotjes voor andere stuks? Een lijst met alle winnaars vind je hier, klik snel door om te kijken of jij één van de 45 gelukkigen bent!

Dankjewel aan iedereen die lotjes kocht en zo de teller van onze actie op 6722 euro bracht. Van zo'n succes hadden we niet durven dromen!

2 opmerkingen:

  1. Heel fijn dat ik gewonnen heb, maar ook een beetje gek, omdat ik volgens mij niet meegedaan had voor dit kleedje. ;) Ik denk dat er ergens iets is misgelopen. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...