topbar

zaterdag 13 augustus 2016

Tulip blogtour - dag 6 - de pretest-versies

De afgelopen dagen sloegen we u om de oren met Tulip-testversies. Stuk voor stuk pareltjes, dus we vonden dat slaan wel gepermitteerd ;-) Nog nooit blogde ik zo veel op een week, nog nooit kregen mijn Instagram- en Facebookprofiel zoveel duimpjes erbij. Een lancering, het doet wat met een blog. En met een mens. Euforie, vertedering, stress, blijdschap; veel schrijven en checken en haasten en  glimlachen en avondjes doorwerken. "Genoeg", zei het lijf, en ik luister. Het geplande blogbericht van vandaag, met daarin de eerste drie Tulips die bij mij het licht zagen (die ik nog snel even zou fotograferen. Op model. In twee verschillende gezinnen. Ambitieus, ik?), moest dus even wijken.


Om organisatorische redenen (zoals daar zijn: de foto's maakten we enkele weken geleden in Bokrijk al) toon ik u vandaag Tulip 1, in maatje 134 voor Liv.


Ik koos Bambiblauws prachtige Cosmobloemen en combineerde met donkerroze paspel. Doordat het rokdeel al in de taille begint, leent Tulip zich perfect voor paneelstofjes met een grote print. Meer overtuiging nodig? Kijk ook eens bij Brit, Annelies, Davina, Elki en Els!


Livs maten komen exact overeen met de 134 uit de maattabel, ook al werd ze net 8. Goed opmeten is de boodschap bij Tulip! Pluim voor Katriens tekenwerk, want deze testversie zat meteen als gegoten. In de finale versie van het patroon werd deze maat, net zoals de meeste maten, nog wat verlengd. Deze is Tinygewijs kort, maar de 'nieuwe' 134 zou dus perfect moeten zijn!


Deze blauwe bloemenversie was de derde Tulip aller tijden. Nummer twee was een zebraversie in maat 140, die ik maakte voor Mila, en die u nog van mij tegoed heeft. Maar nummer één, de oer-Tulip als het ware, ziet u vandaag bij Katrien!Op deze laatste blogtourdag, nog even alle testers op een rijtje. Klik zeker door naar al hun prachtversies!

13/8Kaatjenaaisels ▲ With Love - by Eva

Stof: Cosmobloemen katoen - Bambiblauw (helaas uitverkocht intussen)
Patroon: Tulip Dress & Top, vandaag nog met 10% korting te koop in de shop!

6 opmerkingen:

 1. Een toppatroon is het! Ik knipte vandaag twee 'herfst' tulpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelfs die eerste versies waren al prachtig!! Ik schreef het net al bij Katrien, maar echt, dit is zooooo een toppertje!! Ik heb het mezelf ook een beetje (te) druk gemaakt de afgelopen dagen en heb de hele blogtour gemist tot nu toe, maar ga ze zeker nog allemaal bekijken! Allemaal zulke pareltjes!! Jullie hebben dat echt zooooo goed gedaan!! Ik duim en hoop dat het nu wat rustiger wordt, en dat je gewoon, al luisterend naar je lichaam, kan meedeinen met de golven van enthousiasme over jullie geesteskindje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Speciaal voor jou vandaag een overzichtje met alle tot nu toe gemaakte Tulips! Dankjewel voor je lieve reactie; woonde je niet aan de andere kant van de oceaan dan konden we samen van Tulip-naaidate doen!

   Verwijderen
 3. Ik vind het ook een kei mooi patroon. Hier ligt het ook geknipt klaar! Nu heb ik eindelijk een bestemming voor dat mooie stofje waar ik geen raad mee wist!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook een kei mooi patroon. Hier ligt het ook geknipt klaar! Nu heb ik eindelijk een bestemming voor dat mooie stofje waar ik geen raad mee wist!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...