topbar

maandag 3 oktober 2016

Tulips reis rond de wereld

Vandaag is het zover: de Engelstalige versie van ons succesvolle Tulip-patroon is gelanceerd! Hoera!

1DSC_0296 (1)

Die lancering gaat gepaard met een internationale blogtour om Tulip zo wereldwijd mogelijk bekend te maken! De blogtourspits wordt afgebeten door Masha van The Itinerant Seamstress. Ze volgde mijn Engelstalige blog al een tijdje en liet steeds zo'n lieve commentaren achter dat ik haar wel moést vragen voor onze blogtour. Haar naaiplanning zat overvol de laatste tijd, maar ze maakte met liefde een gaatje voor ons! Op haar blog vind je het uitgebreide verhaal van haar naaiproces!


Wie het Tulipverhaal de afgelopen weken volgde, zag ongetwijfeld de prachtige zomerse jurkjes en tops die overal in blogland verschenen. Maar met de winter voor de deur wilden we laten zien dat Tulip ook prachtig is met een longsleeve en laarsjes! Wie slaagt beter in die opzet dan de geweldige An van StraightGrain? Dankjewel An, voor jouw prachtige Tulip! En nog meer dankjewel voor je ontzettend lieve hulp de afgelopen maanden: voor het proeflezen, voor je antwoord op al onze vragen. Je bent een schat! 😘 


Ik ben een zomermens, maar de herfstkleuren in deze outfit doen zelfs mij verlangen naar haardvuur en blaadjeswandelingen. Tot nu toe zag en maakte ik vooral Tulips in printstoffen, maar effen vind ik misschien zelfs nog mooier. Klik snel door naar de StraightGrain-blog voor meer van deze prachtfoto's!


An en Masha gaven het startschot voor de blogtour; de komende dagen tonen deze geweldig getalenteerde naaisters u nog meer Tulip-inspiratie!

7/10While she was sleeping ▲ Made by Sara ▲ Le labo d'Isa

Zin gekregen om zelf het Tulip-patroon te kopen? Klik snel door naar de Kaatjenaaisels-shop!
- Het Nederlandstalige patroon is te koop voor 7€ hier.
- Het Engelstalige patroon is te koop voor 8€ hier (het prijsverschil wordt volledig veroorzaakt door internationale belastingen).

Betalen kan met PayPal of via overschrijving. Zodra we jouw betaling ontvangen, krijg je een mailtje met een downloadlink naar het patroon (A4, A0 en Letterformaat) en de instructies. Met de korting HAPPYTULIP krijg je t.e.m. 9 oktober 10% korting op de Engelse versie!

1DSC_0844

6 opmerkingen:

 1. Proficiat! Je kunt/mag echt wel trots zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele fijne wereldreis gewenst met jullie patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dikke proficiat!!! zo knap!! ik wens jullie keikeiveel succes toe!! ik ga strakjes in enkele amerikaanse facebookgroepjes posten ook!! succes!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat!
  Superleuk om de reis rond de wereld van jullie Tulip te volgen.
  Deze versies zijn alvast prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Hoe spannend, jullie patroon nu echt op de hele wereld loslaten! Good luck 🍀

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...