topbar

vrijdag 7 oktober 2016

Tulip international blogtour - dag 5

"Last but not least" is een gezegde dat zeker opgaat voor de allerlaatste Tulip-dag. Ik val in herhaling, maar ik kan het niet anders zeggen dan het is. Onnoemelijk trots ben ik, om hier weer drie prachtige jurkjes en tops te mogen tonen!

Sara (Made by Sara) maakte een Tulip top in maat 122 voor haar oudste dochter. De combinatie van het paars met haar gouden haren en van de lieflijke top met een stoere jegging maakt van deze post een echt plaatje. De Portugese winters worden nooit echt koud, dus met een skinny en een truitje is ze er al helemaal klaar voor! Meer foto's van haar top vind je hier.

De prijs voor schattigste Tulip uit de tour gaat zonder twijfel naar Jenya (While she was sleeping). Baby L doet mij denken aan de Anne Geddes-kindjes, zo midden in haar bloemenveld. De prijs voor schattigste foto van die schattigste Tulip geef ik aan de voorlaatste foto uit haar bericht, waar kleine L nog wankel aan het handje stapt maar zo een perfect zicht geeft op haar top. Lees zeker Jenya's bericht om te zien over welke foto ik het heb!

De allerlaatste is meteen ook de allerspeciaalste. Isa (Le LabO* d'Isa) lapte de handleiding helemaal aan haar laars - het feit dat ze enkel Frans spreekt zit daar misschien voor iets tussen - maar maakte zo een Tulip die ik zelf zou willen dragen. Ze gebruikte sweaterstof voor de tulpdelen en double gauze voor het lijfje, en voegde zelf ruffelmouwtjes toe. Gecombineerd met een longsleeve en broekkousen is kleine Lucie helemaal klaar voor de winter. Ik kan niet stoppen met kijken, wat vind ik deze prachtig! Klik snel door naar Isa's blog voor meer foto's van dit pareltje!

Et voila, dit waren de laatste Tulips uit de internationale tour! Dat brengt de Tulip-wereldkaart op 14 landen in 6 werelddelen. Niet slecht hé? Naaide u een Tulip in een land dat voor ons patroon nog onontgonnen terrein is? Laat het ons zeker weten zodat we de kaart kunnen aanvullen!


Tot slot nog even een overzicht van alle Tulips uit de tour, mét links voor het geval u er eentje gemist zou hebben!


En bent u op zoek naar nòg meer Tulip-inspiratie? Alle Tulips die tot nu toe geblogd werden, of op Instagram gedeeld werden met #tulipdressandtop, verzamelde ik voor jullie op dit Interestbord. Blijf vooral delen en taggen zodat wij kunnen genieten van jullie tulpenboeket!Met de code HAPPYTULIP (in hoofdletters) krijgt u nog tot en met morgen 10% korting op het Engelstalige patroon. Engels- en Nederlandstalige versie hier te koop!

7 opmerkingen:

 1. Ik had geen tijd om al je blogberichtjes op de dag zelf te lezen maar nu zeker nog van harte proficiat met jullie patroontje! En echt top dat het al in zoveel landen gemaakt werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Absolutely gorgeous! What a talented group of women you have on your pattern tour! All of the dresses are exquisite!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank hou Rachel! I totally agree with you: I was so happy to read that all of those talented ladies were willing to participate in the tour!

   Verwijderen
 3. Oh, ik zit hopeloos achter met blogberichtjes lezen, maar het zijn allemaal stuk voor stuk pareltjes! Kan niet anders met zo'n toppatroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stuk voor stuk prachtige exemplaren van een toppatroon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt, ik heb zo genoten van die blogtour, overal ter wereld van die heerlijke bloempjes zien verschijnen <3

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...