topbar

dinsdag 4 oktober 2016

Tulip international blog tour: dag 2

De Engelse Tulip begon haar reis rond de wereld betrekkelijk dichtbij. De eerste halte was meteen ook de dichtstbijzijnde grootstad gemeten vanaf mijn woonplaats. An presenteerde haar herfstige Tulip in het MAS, en het leek wel alsof die laatste speciaal daarvoor gebouwd was. Nadien nam Tulip een vlucht naar de USA, waar Masha haar bloemetjesversie in het klaverveld toonde. Vandaag gaat de reis verder naar Engeland en Israël! Twee landen waar ikzelf nog nooit kwam, dus het voelt extra speciaal om mijn patroonkindje daarheen te sturen.

In Engeland huppelt Maria's dochter in een prachtig ijsblauw Tulipje rond. Maria is Portugese maar woont in de UK en blogt al twee jaar op Fairies, Bubbles en Co. Ze koos voor Nani Iro, een keuze die in mijn ogen enkel tot succes kan leiden (Annick bewees dat ook al). Klik snel hier voor meer!

Ook in Jeruzalem doet de herfst langzaam haar intrede. Maarika probeerde de zomer nog even vast te houden met deze vrolijke bloemenprint, al is dochterlief met de kniekousjes en botjes al klaar voor frissere dagen! Een jaar geleden verhuisde Maarika met haar man en dochters van Duitsland naar Israël, maar op haar naaiblog blijft het even druk als voorheen. Klik snel door naar Liivi & Liivi voor meer foto's van dit prachtige meisje in haar knallende Tulip! 

Een Portugeesje in Engeland en een Duits meisje in Israël. Dat zijn alvast 4 landen om in te kleuren op de grote Tulip reiskaart, nietwaar?

7/10While she was sleeping ▲ Made by Sara ▲ Le labo d'Isa

En niet alleen ver van mijn stulpje worden Tulpjes genaaid. Toen ik daarjuist mijn blogfeed opende zag ik toevallig deze twee pareltjes, te mooi om niet te tonen!

An is een echte jongensmama, maar voor Kids On Tour mocht ze eens meisjesnaaien. Het maakt mij stiekem heel erg trots dat ze daarbij voor ons patroon koos! An verwende Dorothee's dochter Noortje met deze prachtige Tulip in een originele kleurencombinatie. I like!

Annick was één van onze patroontesters en haar knappe dochter Eloise een geweldig fotomodel tijdens de Tulip fotoshoot. Dat ze grote fan zijn van Tulip valt op als je door haar blog scrolt: na die eerste testversie maakte Annick nog drie Tulip jurkjes! Allemaal om ter mooist, al is deze misschien   mijn favoriet. Het uiltjespaneel van Bambiblauw is geknipt voor Tulip! Meer foto's van dit originele jurkje én kans om de stof te winnen bij MinnieMie.


6 opmerkingen:

 1. Oh, die tweede met bloemetjes! Zo vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou ervan hoe ze allemaal verschillend zijn door de stofkeuze! (En jouw voorkeur voor de bloemetjes verbaast mij precies niks ;-)

   Verwijderen
 2. Oh my goodness! The owl dress!!! Heart eyes for dayzzzz. I have loved seeing the versions of your pattern on social media. You must be so proud!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I am! It feels so great to see what others make with our pattern. I love the different styles and the creativity!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...