topbar

dinsdag 10 november 2015

Een post vol leuke dingen

Dinsdagavond, exact een week geleden. Voor het slapengaan klapte ik nog snel even de laptop open. Eerst begreep ik niet goed waar de regen aan Facebookfelicitaties vandaan kwam, tot mijn authentieke frank viel. De Compagnie M. - wedstrijd! IK WON !!! Het bedtijdplan werd verruild voor een rondje euforisch bellen gevolgd door een glas wijn met een lieve vriend. Dankjulliewel voor jullie stemmen en jullie lieve commentaren!

Een foto die door withlovebyeva is geplaatst op


Een tweede leuk nieuwtje, eveneens van formaat, is de start van Bloggers for Life! Vijftig naaibloggers sloegen de handen in elkaar en handwerkten voor het goede doel. Ondergetekende is de beheerder van de Facebookpagina waar u alles op de voet kunt volgen!

- Actie 1 is voor het Berrefonds, dat een beetje troost biedt aan ouders die hun kindje tijdens of kort na de zwangerschap verloren. Elf dames stikten mutsjes, kleertjes en dekentjes in het dubbel: eentje om mee te geven in het grafje, en eentje om bij te houden en terug te denken. 

Een warme lading voor het berrefonds!
Posted by Bloggers for Life on maandag 9 november 2015- Actie 2 is degene waar ook u aan kunt bijdragen! Ten voordele van Moeders voor Moeders en het Berrefonds deden wij waar we goed in zijn: unieke kleedjes, truien, sjaals, speelgoed etc. stikken, om te veilen. Het werkt net als bij een tombola: op de blog van het stuk dat u wilt winnen, koopt u een lotje aan 2€. Op 18 december wordt er per item één winnaar getrokken, die zijn handgemaakte winst thuis opgestuurd krijgt! Alle praktische informatie vindt u hier op een rijtje.
We tonen u de eerste veilingstukken op maandag 16 november. U krijgt telkens tot en met de vrijdag  van die week de tijd om lotjes te kopen, de maandag erna komt de volgende lading. Klinkt dit allemaal Chinees? Geen nood, alles wordt bij tijd duidelijk uitgelegd, bij de organisatoren en op de Facebookpagina. Mijn creatie verschijnt hier op 23 november, stay tuned!

Een veiling van deze grootorde op poten zetten blijkt niet simpel. Daarom even enkele regels, want goede afspraken maken...
Posted by Bloggers for Life on maandag 2 november 2015

18 opmerkingen:

 1. De prijs kon op geen betere plek terechtkomen dan bij jou! Ik hoop dat hij je evenveel inspiratie en energie schenkt als de wedstrijd dat deed. Dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele dikke proficiat! Het was dan ook een super inzending! Je won bij ons 10 meter stof naar keuze.. Je mag er gewoon een mailtje voor sturen wanneer je maar wilt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet dat die prijs bij mijn pakket hoort, al wil ik natuurlijk met veel plezier doen van wel ;)

   Verwijderen
 3. het was dan ook verdiend gewonnen he! dikke proficiat en veel plezier met je prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! :) Effe wel ter info: de centjes gaan we ook opsplitsen tussen Moeders voor Moeders en het Berrefonds want ook het fonds kan die centjes goed gebruiken om allerhande activiteiten te organiseren en de doosjes die ze uitdelen aan te kopen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oeps, dat zinnetje vergat ik precies te lezen :p Ik pas het aan!

   Verwijderen
 5. Inderdaad! Een blogpost vol leuke en mooie dingen... Proficiat, je bent de terechte winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met je overwinning! Dat betekent voor ons alleen maar meer moois van jouw hand met de stofjes die jouw kant uitkomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat maar je had het ook wel dik verdiend. Jouw inzending was verrreweg het meest uniek!! Dat wist ik al op het moment dat je het voor het eerst toonde op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat! 't Was dan ook een prachtige inzending. En Bloggers for Life is inderdaad ook helemaal fantastisch :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag je verdiende winst al via compagnie M, maar bij deze ook hier een welgemeende dikke proficiat!! Het was een prachtige creatie, uniek en heel bijzonder! Een welverdiende beloning voor al je inspanningen en creativiteit!!! En hopelijk een boost voor de komende weken/maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik feliciteerde je nog niet met jouw winst. Bij deze een welgemeende PROFICIAT ! Een zeer terechte winnaar ben je. Ik werd omvergeblazen door jouw creatie, zo mooi en mijn stem kwam goed terecht ! Bloggers for life volg ik ook.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In de drukte hier thuis liet ik het hele wedstrijdgegeven noodgedwongen aan mij voorbij gaan. Uiteraard zag ik jouw prachtige creatie hier passeren en wist meteen dat je hoog ging scoren in de wedstrijd. Proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...