topbar

donderdag 25 april 2013

Het begin van bandwerk

U las het al hier. Nee? Shame on you. Al een geluk dat U hier een tweede kans krijgt om kennis te nemen van het feit dat er een flinke portie bandwerk in het verschiet ligt. En wel met reden. Komende zomer doet Eva niet één, niet twee, maar drie keer van marktje. Zoals vorig jaar in Gent, maar ditmaal ook wat dichter bij huis. Vanzelfsprekend wordt u op de hoogte gehouden van data (later) en kraamvulling.

Zoals aangekondigd begon vandaag het bandwerk. Project 1: babyslofjes. De ervaring leerde dat die het altijd goed doen als (deel van een) kraamcadeau, zoals dit lieverdje u prachtig demonstreert. Ook op het vorige marktje bleken ze op heel wat publieke belangstelling te kunnen rekenen. Daarom drie paar, in de meest uiteenlopende stijlen.
Door hun beperkte omvang zijn deze slofjes ideaal restjesverwerkingsmateriaal. Hoera!
De computerbeestjes zijn afkomstig van een niet-meer-bruikbaar strookje dat over was na de creatie van een Ipadhoes voor broer - uit het pre-blogtijdperk.
Die kabouters, die verdienen onderhand de naam "evergreen". Dit is namelijk al het vierde paar dat vanonder de machine wandelt. En waarschijnlijk ook het (voor)laatste, zo doet het resterende lapje vermoeden.
Voor kleintjes van het vrouwelijke geslacht (of ventjes met moeders die dat piemeltje stellig negeren): donkerblauwe denim met roze stiksels en flockhartjes. Lief en stoer, en ook al voor de tweede keer. In een kleur die (oh cliché) zo moeilijk pakt op foto. Zo heeft u tenminste een reden om ze in't echt te komen bekijken.

14 opmerkingen:

 1. Heel mooi.
  Daarvan ligt hier ook nog een patroon klaar, als er nog eens een baby geboren wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. very cute :)
  uit welk materiaal maak je het zooltje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kaboutertjes hebben een echt leren zooltje van bij de leerkraam op het stoffenspektakel. Ik verknipte ook al eens oude botten en handtassen tot slofjeszolen.
   De andere 2 paar hebben een zool van kunstleer, gekocht bij stoff.be

   Verwijderen
 3. Echt schitterend! Die staan ook al een tijdje op mijn to do lijstje, en nu ik dit zie heb ik wel zin om er snel aan te beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n schattige slofjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...