topbar

zondag 28 april 2013

Eén.

Een verjaardag, zowaar. Hier zette ik voorzichtig mijn allereerste stapjes in een nieuwe wereld, klaar om te ontdekken en te verdwalen na maanden van zijlijnkijken. En het bevalt. Meer en meer. Blogland wordt bewoond door hopen toffe mensen, en ja, u mag zich aangesproken voelen.

Enkele mijlpalen verder vier ik feest. De titels 'volleerd' en 'helemaal thuis' zullen voor een volgende verjaardag zijn, maar dat 'groentje' mag er in ieder geval al af. Omdat cadeautjes bij feest horen als wielen bij een auto deed ik mezelf een schenking. Het allereerste bedrag op mijn pasgeopende rekening werd omgezet in dollars en naar de andere kant van de aardbol verzonden. De papa werd enthousiast begroet na thuiskomst van zijn zakenreis, temeer omdat de rode valies in zijn gezelschap een dik pakket herbergde. 18 yard van het mooiste materiaal op onze blauwe planeer. In de mooiste kleuren en printjes. Komende zomer hoef ik niet meer van stoftekort te piepen.
Feest is het straks ook bij Joentje. U weet wel, de winnares van de give-away die al een maand geleden afliep. Door acuut tijdgebrek en een lang aanslepend tekort aan blauwe 122's bij de hofleverancier zal de postbode pas morgen haar pakketje de grens over sturen.
Na het flocken van nog maar eens een 6 bleven in het bolletjespotje nog enkele eenzaten over. Zoals reeds aangehaald zijn feestjes reden voor cadeaus. Marie werd 10 en Eva realiseerde deze pin in meisjesvariant, op een T-shirt in de achteraf gebleken lievelingskleur.
Het betreft dus wel degelijk een bellenblazertje, geen Pinokkio met uitgerekte wijsvinger :-)

30 opmerkingen:

 1. Proficiat en wat een ongelooflijk mooie stoffenbuit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeee, wat leuk! Mijn pakketje op de post;-) En wat een super mooie stofjes heb je gekocht! Daar ga jij hele mooie dingen mee maken;) Dat bellenblasende meisje wilde ik pinnen want das een goed idee! Maar dat lukt niet...of ligt dat aan mij? Ik lig weer terug voor de brievenbus, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En wat leuk dat jij in blogland bent komen wonen! Ik kom hier altijd heel graag lezen. Dat worden vast weer mooie dingen, al die prachtige stofkes. Handig, zo'n pa op zakenreis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie keuze! En dat bellenblazertje is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je er bent, in blogland...
  Enne... wat een mooi stofkes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, wat een leuke stofjes! En die T's zijn helemaal af, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hiep hiep! De kleurtjes van het blogbericht matchen perfect bij de feestelijke boodschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga mijn vader op eens op zakenreis sturen... Mooie stofjes! Enne: proficiat! Het steeds weer een groot plezier om hier te komen piepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je mooi blog !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zulke happy stofjes zeg! Super mooi!
  En die t-shirt met "6" erop, is ook zo leuk! Mijn zoontje wordt 6 zaterdag, misschien kan ik hem met zoiets verrassen!
  Gelukkige verjaardag en nog vééééééééééle jaren!
  Gr
  an
  jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd! Ik wens je nog een hele lange blogtijd, ik geniet elke keer van je schrijfsels en naaisels. Prachtig tshirt weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En jij mag je aangesproken voelen als ik je mening deel dat er zoveel toffe en creatieve blogmensen zijn die je gewoon iedere keer opnieuw zin doen krijgen om vanalles te blijven uitproberen! Ik vind jouw blogverslagjes iedere keer opnieuw het lezen meer dan waard! En je T-shirten zijn trouwens ook heel erg leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat hé en dat je niog heel veel blogberichtjes hier mag achterlaten :)
  En wauw,die stoffenstapel,dat is er eentje om jaloers op te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat! En wat een schat aan mooie stofjes! Zeker weten dat jij daar weer fantastische dingen mee maakt! Je bellenblazend meisje vind ik heeel leuk en moet ik onthouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Proficiat
  Wat een mooie stofjes en flockcreaties

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat met je eerste verjaardag! Ik hoop dat er nog velen mogen volgen, want ik kom hier graag lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik weet niet goed hoe het komt, maar het voelt alsof je er al veel langer bij bent, hier in Blogland :-) Proficiat en nog vele mooie jaren! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Proficiat! Jaloers op de mooie stofjes trouwens... Je zal jouw creativiteit weer de vrije loop kunnen laten de volgende maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mag ik ook een verlanglijstje aan jouw papa geven bij de volgende reis? Leuke stofjes en t-shirts!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hiep, hiep, hoera! Ik kom hier regelmatig op bezoek en mag wel stellen dat ik dat nog heel graag en lang wil blijven doen. Heel veel stikplezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nog niet zo lang geleden jouw blog ontdekt en ik ben alvast grote fan! Super wat je allemaal van onder je naaimachine tovert en telkens met zo'n secure afwerking! Doe nog maar vele jaren verder!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Doe er nog maar heel wat jaartjes bij, en stuur die papa maar regelmatig op zakenreis ( mogen we ook iets bestellen? ). Ik kom hier ook heel graag langs.
  En ben helemaal weg van je flock-creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Merci voor al de complimenten en felicitaties zeg! *bloos*

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...