topbar

zaterdag 20 februari 2016

Hoe het hier gaat. En wie er won.

Dat ze blij was met de hoge berichtenfrequentie van de afgelopen weken, schreef zij onder mijn laatste blogpost. Want dat dat vast zou betekenen dat het met mijn gezondheid weer volledig in orde is. De waarheid ligt een beetje in het midden.

Het gaat beter. Beter als in 'beter dan deze zomer'. Niet 'beter' als in 'helemaal de oude'. Dagen bestaan nog steeds uit weinig doen en veel rusten, maar 'weinig' is niet 'niets' en dat is al een hele vooruitgang. De vermoeidheid blijft, als een diep zwart gat in mij die alle energie opslokt. De pijn en de misselijkheid vervoegen haar als ik niet luister naar de rustoproep. Ik leer dus langzaam luisteren naar de stemmetjes die na een halfuur inspanning "genoeg!" schreeuwen. Ik studeer verder op halve kracht, zet mijn sociale leven gedeeltelijk on hold, en vul vele uren met liggen en slapen. Maar ik leer ook om te genieten van het moment, om te leven in het nu, en om de goede dagen te vullen met dingen waar ik écht blij van word. Zoals naaien. En fotograferen. En bloggen. Creativiteit die een uitweg vindt, dat geeft ook energie!

Misschien was u enkel geïnteresseerd in het antwoord op de vraag of u binnenkort uw speldjes in een echte With Love - by Eva kunt prikken. Dan hou ik u niet langer in spanning! Ik las met veel plezier jullie mooie woorden, en twijfelde lang of ik nu mijn poëtisch buikgevoel dan wel random.org zou laten beslissen wie er won. Uiteindelijk koos ik voor de eerlijkste optie: volledig onschuldig bepaald werden de winnaars:

1. Lies Bet
2.  S*fie

3. mijnlevenmet4helden op Instagram
3

Dames, sturen jullie een mailtje naar withlovebyeva (at) hotmail (punt) com ? Dan komen deze zachte cadeautjes snel jullie richting uit!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Kijk eens bij Marleen, misschien won je daar wel?

Of stik er snel zelf eentje met deze tutorial: fijne restjesverwerking en instant vrolijk resultaat!


18 opmerkingen:

 1. Joepie, ik heb gewonnen! Ik stuur je meteen een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. woehoew ik ook :) En heeft je blog een make over gekregen of keek ik daar de vorige keer gewoon over? Alleszins geslaagd (en neen dat typ ik niet omdat ik won maar omdat ik het meen ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh soms komen cadeautjes gewoon op de juiste moment. Dank u ... het doet goed ... ik word er blij van .... Oh en dat is toch een beetje het vreemde aan bloggen ... wij tonen ons ... laten even in onze ziel kijken .. maar we hebben geen idee wie er allemaal meeleest. Ik lees mee met jou .. al lang ... en ja natuurlijk volg ik je graag op en hoop ik dat het goed met je gaat ... ook al kennen we elkaar niet ... Ik ken jou precies al super lang hihihihi .....voel je mijn virtuele steun :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat aan de winnaars!En ook ben ik blij met het linkje ;) en dat het toch ietsjes beter met je gaat...Luister maar goed naar je lichaam en wij wachten geduldig met je mee x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blij dat het iets beter gaat! Ik duim dat er nog meer evenwicht in je gezondheid komt waardoor de betere momenten terug meer mogen gaan doorwegen! Maar tot dan, geniet van de goeie momenten en neem het jezelf niet kwalijk als je toch moet rusten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dat het wat beter gaat. En ik vind het schitterend hoe je de goede momenten weet te benutten. Want het is waar, de dingen die je het liefste doet geven de beste energie!
  Neem verder rustig je tijd he... liefs, leentje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Luisteren naar je lichaam is niet gemakkelijk. Zeker niet als je hoofd daar anders over lijkt de denken. Gelukkig is kleine stapjes vooruit gaan ook in de goede richting. Je bent een straffe en lieve madam X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat aan de winnaars!

  Zelf maken.. mja, dat zeg ik al zolang, maar dat type projecten komt er gewoon niet van voor mezelf... ik kies uiteindelijk bijna altijd voor kleding... Getuigen zijn de vastgespelde stukjes stof die nieuwe kussenhoezen voor de keukenstoelen zouden moeten worden :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lieve schat, ik blijf duimen voor jou dat je snel helemaal de oude bent! knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blij dat het toch 'beter' gaat! Blijf volop genieten van de goede momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. neenee, ik was vooral geïnteresseerd in de eerste vraag en hoop van harte dat dat zwarte energievretende gat snel verdwijnt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, spijtig. Ik hoopte zo dat het al helemaal beter was met jou, een nieuwe site nieuwe naaisel. Chapeau hoor wat een resultaat. Dat je dat met een super laag energie niveau allemaal voor elkaar kreeg. Stapje voor stapje.

  En inderdaad, naar je lichaam luisteren. Maar dat is toch ooooh zo moeilijk. Vlug nog een dosis virtuele vitamientjes doorsturen zie <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...