topbar

zaterdag 29 maart 2014

Jonah

Jonah. Een jongetje uit een verhaal. Toepasselijke walvissen sierden zijn geboortekaartje; er was dus geen scheepslading creativiteit nodig voor het cadeau-idee. Het hier al oeverloos aangehaalde tijdsgebrek deed mij wederom teruggrijpen naar evergreens: hier in de vorm van een kleurig gestreepte flockwalvis en een gepersonaliseerde vlaggenlijn.
Evergreens verkrijgen die titel met reden, natuurlijk. Facebookgewijs verzamelde ik hints over moeders smaak, en naar verluidt werden de hieruit voortgekomen creaties goed onthaald.
Lieve Jonah, ik wens jou alle moois voor de toekomst!

16 opmerkingen:

 1. Zo'n kleurrijke flock! En ik blijf grote fan van vlaggenlijnen, dus daar scoor je bij mij altijd mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die walvis is supertof ! (hihi, ik ken een meisje/vrouw Jonah ... die "Jo...'s" toch he, zo voor verwarring zorgen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat ziet er mooi uit! Hoe krijgen jullie toch altijd zo'n vlaggenlijn of biaisband zo strak en een superrechte lijn gestikt? Bij mij zie je altijd wat hobbels in de weg.. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik strijk mijn bias dubbel, dan hoef ik alleen nog netjes rond de stof te vouwen. Voor het stikken gebruik ik een kantvoetje, dat zorgt ervoor dat je altijd precies op enkele millimeters van de stofrand stikt.

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je tip! Ik ga zeker op zoek naar een kantvoetje. Het ziet er zo mooi strak uit! Ik lees ook altijd met veel plezier je blog. Bedankt!

   Verwijderen
 4. Vlaggenlijnen blijven scoren. Hier ligt er ook nog eentje te wachten tot de baby geboren wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat stofje heb ik gebruikt voor mijn doopsuiker :-)
  een hele mooie slinger en ik ben ook fan van de gefockte walvis
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die flock is heeeel tof gedaan! Kan niet anders dan in de smaak vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe flock! Toffe slinger! En idd, chapeau voor dat wit recht stiksel. Ik gebruik dan ook wel een kantvoetje, maar af en toe wil ik wat te snel zijn en dan ...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...