topbar

maandag 6 mei 2013

Gaatjes

U hebt ze allemaal. Gaatjes. In uw agenda, welteverstaan. (over de toestand van uw gebit zal ik mij uit veiligheidsoverwegingen niet uitspreken.) Rustpuntjes die helemaal vrij zijn van drukte. Kleine snoepmomentjes (daar komen die tanden toch weer in beeld), of zelfs volledige dagen die U naar believen kunt vullen met nietsdoen en nog meer nietsdoen. Met huishoudwerk en kinderspel. Zulke gaatjes voelen fijn. Zeker als uw dagindeling doorgaans bestaat uit rennen en rijden en veel te veel.

Bij wijlen bent u het luieren echter beu. Dan wilt u actie op die vrije dag. Het gat moet gevuld! Hieronder drie pasklare oplossingen, voor het geval 18 mei, 2 juni en 16 juni u leeg aanstaren. U kunt ondergetekende namelijk een non-virtueel bezoekje brengen wanneer ze haar waren uitstalt op marktjes allerhande. Wees van harte welkom!Yours truly maakte zelfs speciaal een marktjes-pagina, kwestie van vindbaar te zijn én blijven. Tot binnenkort?

9 opmerkingen:

 1. Lol seg, goeie insteek ;-) 't Eerste is wat ver, en daarna zijn we op verlof. Maar misschien dat we de badeendjesrace nog halen, lijkt me een leuk concept trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrije momentjes schaars ... probeer toch de badeentjesrace te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allé ik heb net ontdekt dat ik u nog niet leuk vond (facebookgewijs dan), had gij nu ne keer een kilometer of 100 dichter gewoond dat zou ideaaaaaal geweest zijn!
  Veel succes met de marktjes, de enige die haalbaar is qua afstand is die in Gent maar dan kan ik niet :( jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had inderdaad leuk geweest :-) Maar misschien kunnen we zo wel eens afspreken?

   Verwijderen
 4. Er bestaat een kans dat ik naar broer in Wolterslaan kom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Oh leuk! Ik zou u wel eens in real willen ontmoeten :)

   Verwijderen
  2. En als alles goed gaat, kom ik af! Ik ben aan het herstellen van een klein spoedoperatietje, maar tegen zaterdag zou ik zo ongeveer in orde moeten zijn! Hopelijk kan ik bij jou nog een meisjesbabycadeautje kopen..tot dan!

   Verwijderen
  3. Ik hoop voor jou op een snelle genezing!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...