topbar

vrijdag 17 mei 2013

Tot morgen!

Dat gaatje van toen is intussen gevuld. De place to be morgen is Wolterslaan Gent. Aldaar zal U mij tegenkomen, temidden van een hele collectie zelfgemaaksels.

Huh? U zag toch enkel nog maar rokjes en slofjes? Geloof mij: er is meer. Veel meer. Toiletzakken, T-shirts, haarspeldjes, haarelastiekjes, zonnebrilzakjes, pennenzakken, verjaardagskronen en bloemenbroches, bijvoorbeeld. Die u hier wegens logistieke problemen nog niet zag. Een foto-oplader die weeral niet meewerkt.  Een gedeelde huiscomputer in combinatie met een moeder met een waslijst online to-do's. En tussenin ook nog een examen af te werken. U verstaat wel dat 'foto's opladen' en 'bloggen' de afgelopen week niet bovenaan de prioriteitenlijst vertoefden.

Naaien wel. Een quasi leeg kraam is niet echt waarop de handgemaakt-minnende rommelmarktbezoeker zat te wachten. Dus komt U morgen langs, dan ziet U alle maaksels in primeur, nog voor hun online publicatie. Vergeet ook zeker geen goeiedag te komen zeggen.

Laat U vooral niet afschrikken door Sabine en Frank met hun pluviale voorspellingen. Boven mijn kraampje schijnt zeker de zon.

Tot morgen!

11 opmerkingen:

 1. Goed gezegd! Tot morgen en heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes morgen...helaas is het niet echt bij mij in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel te ver voor ons maar ik wens je superveel succes én plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik stuur je de zon
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, ik heb reeds plannen met vriendinnen, een kook-workshop. A2lvast, veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Te veraf voor mij, anders kwam ik mijn naamgenoot zéker aanmoedigen. Succes !!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...