topbar

vrijdag 17 mei 2013

Tot morgen!

Dat gaatje van toen is intussen gevuld. De place to be morgen is Wolterslaan Gent. Aldaar zal U mij tegenkomen, temidden van een hele collectie zelfgemaaksels.

Huh? U zag toch enkel nog maar rokjes en slofjes? Geloof mij: er is meer. Veel meer. Toiletzakken, T-shirts, haarspeldjes, haarelastiekjes, zonnebrilzakjes, pennenzakken, verjaardagskronen en bloemenbroches, bijvoorbeeld. Die u hier wegens logistieke problemen nog niet zag. Een foto-oplader die weeral niet meewerkt.  Een gedeelde huiscomputer in combinatie met een moeder met een waslijst online to-do's. En tussenin ook nog een examen af te werken. U verstaat wel dat 'foto's opladen' en 'bloggen' de afgelopen week niet bovenaan de prioriteitenlijst vertoefden.

Naaien wel. Een quasi leeg kraam is niet echt waarop de handgemaakt-minnende rommelmarktbezoeker zat te wachten. Dus komt U morgen langs, dan ziet U alle maaksels in primeur, nog voor hun online publicatie. Vergeet ook zeker geen goeiedag te komen zeggen.

Laat U vooral niet afschrikken door Sabine en Frank met hun pluviale voorspellingen. Boven mijn kraampje schijnt zeker de zon.

Tot morgen!

11 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...