topbar

zondag 23 februari 2014

Waar u mij wél zal zien.

Het eerste bericht van de beloofde inhaalbeweging. En dan nog één zonder naaisel. Tss. Het is u toegestaan te zuchten, ik doe dat zelf namelijk ook.

Tot mijn grote spijt werd de lesvrije week meteen omgedoopt tot naaivrije week toen mijn lijf besliste dat het genoeg was geweest met de aanslagen en zichzelf 10 dagen platte rust gunde. Ziek in bed, het gaf mij de kans de achterstallige leeswerken in te halen (diegene die nog reageerde op uw blogbericht 3 weken nadat u het gepost had? Dat was ik.) en nog meer ideeën op te doen. De uitwerking hiervan is intussen reeds gestart, maar u zal nog eventjes geduld moeten hebben.

Optie 2 vereist iets minder geduld. U komt gewoon naar de grote Blogameetup alwaar u het levende bewijs zal kunnen aanschouwen dat ondergetekende nog niet van de aardbol verdwenen is, hoewel haar virtuele woonplaats soms anders doet vermoeden. Noteer: zaterdag 8 maart, 18u, Wasbar Antwerpen. Ik kijk ernaar uit om de gezichten achter al die lieve reacties en vrolijke blogs in real life te ontmoeten!
Naast deze gefluoresceerde dag in mijn agenda is er nog meer goed nieuws: jullie geduim heeft geholpen! Met geen enkel herexamen ziet augustus er tot nu toe zalig zonnig uit :-)

18 opmerkingen:

 1. Prociat! (Met die examens,hé, niet met die week verpichte platte rust)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoehoe! Mo zo super - alle, de zomervakantie, die platte rust klinkt minder :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat zeg! en die Blogbijeenkomst, ik kan niet komen, en vind het steeds jammerder (bestaat dat woord?) Maar hey, Gent, Wolterslaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij deze roepen we het bestaan van dat woord uit, want ik vind het even jammer als jij dat je er niet bij kan zijn! En voor de Rommelwolter wacht ik nog even de datum af, al vrees ik dat dat te dicht bij de examens gaat zijn...

   Verwijderen
  2. Ik denk dat het op 17 mei is (volgens mijn schoonzus)

   Verwijderen
 4. proficiat voor de voorlopig perfect blanco augustusmaand :)! Dat komt dik in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, supergoed! Als je in juni ook zo op je tanden bijt, heb je drie volle maanden naaitijd. Als dat geen motiverend vooruitzicht is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Allez, de examens, niet het ziek zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super - ik duim ook in juni mee voor een examenvrije zomervakantie! En de blogameetup staat ook gefluoriseerd (dat woord bestaat ook niet zeker) in mijnen agenda. Wil dat naaitalent ook wel eens in levende lijve ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed gedaan, Evaatje! Ik zal er niet zijn de 8ste maart, ik bouw rustpunten in in mijn agenda. Een mens kan niet altijd en overal alles willen meedoen, dat heb ik al enkele jaren begrepen. Dus ik zei nee tegen een waarschijnlijk leuke avond... Volgende keer !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat voor de vrije zomer :)
  8 maart zit hier helaas al volgeboekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat! 8 maart moet ik helaas forfait geven, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een dikke vette wauw voor de resultaten !!! (dat ziet er nu al voor meer dan de helft een zalige zomer uit ... want als je aan dit elan voortdoet ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superdikke proficiat! Lang leve een lange zonnige zomer vol Vitamine D!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...