topbar

dinsdag 12 maart 2013

De Gestipte Give-Away

Ik liet mij ooit eens gaan in het stippenknippen en drukte in overdreven enthousiasme zo'n 150 keer te veel op de hendel van de gaatjesmachine. Omdat weggooien zonde zou zijn propte ik de resterende confetti netjes in een potje, dat in de flockfoliemand belandde en daar nu wreed in de weg ligt. Bovendien: wat doet een mens met 12,5 dozijn gekleurde bolletjes?

Eeuhm, weggeven?

Dat las U goed! Bent U van het type weinig-geduld en wenst (uw kind) toch een toffe verjaardags-outfit, dan weet u wat gedaan. Reageren. En verder: schietgebedjes doen, tot op 26 maart. Dan zal mijn vingerbezittende lichaamsdeel een winnaar selecteren.

Wat U moet doen? Kiezen, dat is al.
1) Maat? Alles tussen 86 en 164, dat lijkt me meer dan ruim genoeg.
2) Kleur? Te kiezen uit: lichtblauw, donkerblauw, wit, roze en grijs.
3) Getal? Alle ééncijferige jarigen mogen meedoen.
4) Lieve reacties, volgen en delen maken ook altijd blij!

Ik ben eens benieuwd. Veel succes!

59 opmerkingen:

 1. Oooh leuk! Zo'n prachtig truitje wil mijn bijna 3-jarige wel! In maatje 98 en grijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb daar zelf't geduld niet voor, maar ik vind het zooooo geweldig schoon!!
  Het kleurtje van uw voorbeeld vind ik top, dus lichtblauw?
  En......voor een 4-jarige ( maat 104 dus....:). ) alstublieft........:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. damn, 27 mag niet meedoen dan! (en die maat 164 dat is ook alweer even geleden). Ha, bij deze dus gewoon een lieve reactie, die je vervolgens uit de ongetwijfeld ellenlange lijst van gegadigden moet knippen. Sorry :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja schoon! Ik doe graag mee. Mijn bijna 5 jarige zoon kan dan schitteren in een wit shirt maat 110-116 met hopelijk een lekker bruin velletje.
  En nu heel hard duimen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, super! En de Zoon die in juni 6 wordt wil vast wel een lichtblauwe sttippenflockshirtje om mee te showen die dag! Maatje 110 graag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoera voor vrijgevige Eva, met stip mijn favoriet :-) ! Mijn bijna 6 jarige dochter zou een roze gestippeld maatje 122 geweldig vinden! Moest ge het stippelen nog niet beu zijn, ik heb ook nog een dochter die 3 wordt in de zomer ( roze, 104) en ne zoon die 5 wordt na de zomer ( donkerblauw, 116). De jongste dochter wordt er morgen 1, maar met terugwerkende kracht werken is moeilijk zeker? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me leuk, jammer voor de oudste, onlangs tiener geworden, ik g dus den jongsten; den 8 jarigen plezieren met een 128 en dan t liefst in t blauw, zijn lievelingskleur... en dit alles als we winnen natuurlijk, linkje gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De zoon wordt 3 jaar op 26 maart (misschien brengt dit extra geluk? :-)), dus dat zal wat nipt zijn...
  Dus voor volgend jaar: een donkerblauwe 4 in maatje 110.
  Of voor de jongste: een donkerblauwe 1 in maatje 86.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh...een originele give away...daar doen we aan mee! Voor ons een donkerblauwe met een grote 5... op mijn blog kan je ook deelnemen aan een give away van spaanse stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Laten we eens voor wit gaan, een maatje 116 voor de bijna vijfjarige dochter (en dan binnen twee jaar nog eens voor de zoon, goed gerief moet veel gebruikt worden)!
  Ik volg, ik zal delen (hopelijk ook in het geluk) en kijk alweer uit naar uw volgend bericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, dat zou hier perfect in mijn kraam passen. Tuur wordt op 21 april 7 jaar. Zeker weten dat hij dit super leuk zou vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, dochterlief wordt zeven op 24 maart. Te snel dus. Maar misschien kunnen we meedoen voor volgend jaar. Maatje 128 en cijfertje 8 dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken een heel lief meisje dat eind april 6 jaar wordt. Lijkt me een supertof cadeau. Maat 128 graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn khadetje wordt 4 deze zomer, maar voor dit werkje heb ik geen geduld... een donkerblauw tshirtje in maatje 116 winnen zou dan ook super zijn! Ongelooflijk lief dat je zoiets wil maken trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh zo leuk, en ik heb daar inderdaad geen geduld voor, dus een lichtblauwe 110 voor mijn 5-wordende dochter graag. En dat zou hier serieus afgedragen kunnun worden, want de twee zonen gaan daar ooit ook geweldig mee staan. Wel liefst met korte mouwen, want het zijn allemaal in meer of mindere mate zomerkindjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zalig! Ik ga voor maatje 92, wit t-shirtje, 2jaar. Voor mijn allerliefste metekindje dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke give away! Ik doe er echter niet aan mee, heb net gisteren de verjaardag van mijn dochter gevierd, drie maal raden wat ze aan had hihihi.. Eerlijk is eerlijk, het idee kwam na het lezen van jouw stippen-bericht! Ik zal snel foto's op mijn blog zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo leuk. Ik doe heel graag mee. Dochterlief wordt 5 april 8 jaar dus het cadeautje zou direct gebruikt kunnen worden :) indien mogelijk de roze versie in mt 118

  BeantwoordenVerwijderen
 19. oooh leuke give-away... in juni wordt de oudste zoon 4, hij staat heel mooi met donkerblauw en grijs in een maatje 110...Hij zou dat super vinden, zo een cadeautje krijgen van iemand dat hij niet kent!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke give-away! Hier een jarige dochter in april! Zij zou héél blij zijn met een roze t-shirt in maat 110 en een '5' erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. daar zou onze Lene heel blij mee zijn! Zij wordt 5 maar een maatje 104 is zeker groot genoeg! Ennneuh... roze is haar lievelingskleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ja ja, daar zou ik onze zoon wel plezier mee kunnen doen, hij wordt op 24 maart 8 jaar, ter info een 128, grijs of blauw zou schoon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. voor het klein kleutertje dat in augustus al zijn 4de verjaardag mag vieren. een 104 met korte mouwen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter(dan heeft de jongste er binnen 2 jaar ook nog plezier van). Een roze 122 voor mijn 6-jarige dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk, leuk leuk! Dat wil mijn oudste zoon wel in maat je 122 en dan graag in de kleur blauw van je foto. Want dat is zijn lievelingskleur!!!! Oja, hij wordt 6 jaar...ook niet geheel onbelangrijk;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh super seg.Wat ben ik blij dat jij je toen uitgeleefd hebt ;).Ik doe heel graag mee,de kleine poppemie wordt bijna 5 heeft een 110 en is een rozemieke,dus een roos shirtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Amai, ik vond die bolletjes al zo geweldig, heerlijke giveaway dus!
  Mijn dochter wordt 5 in augustus, een roze 110 zou bij haar wel in de smaak vallen denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Zo tof! Ik zou mijn zoontje van bijna 3 wel willen verrassen met een 98 in een fel kleurke :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. die bolletjes zijn geweldig! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die in mei 2 zal worden, het blauw van de foto in maatje 92-98

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh, fijn. Ik doe mee voor een donkerblauw T-shirt in maat 92 met een 2 op.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dit is idd een aktiviteit voor iemand met zeer veel geduld! Daarom doe ik graag mee voor m'n dochter. Ze zou heel blij zijn met een 5!Op die leeftijd valt roze nog heel erg in de smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooi!! Zoontje wordt binnenkort 5 ;-). Een donkerblauw shirtje in maat 116 zou hem prachtig staan!
  J blog is ook super, ben dus nieuwe volger en zal je Give-away bekend maken op mijn blogje: http://querida-jotixa.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Heel erg leuk zeg! Maar maatje en getalletje kiezen wordt moeilijk... De eerste jarige wordt een net 10-er, dus valt af, en de 2 volgende zijn jarig in december, dan is het maatje gokken :D
  Dan gok ik op 6 en 116 (of 122 als die klein valt) en het kleurtje donkerblauw...

  En wauw, zoveel bolletjes! Ik doe het je niet na :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh ik doe mee... zelf zou ik nooit zoveel geduld hebben om dat te maken :-) , wel een zalig idee en dus duim ik dat onze dochter dit wint!
  Het mag een 136 zijn met een 8 erop. Het donkerblauw van de foto valt zeker in de smaak, want de roze fase is ze door :-)
  Ik link op mijn blogje (waar je ook wat kan winnen)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wauw! Ik doe heel graag mee want ik bezig helaas niet het juiste geduld om aan iets dergelijks te beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik meld me net aan als je 150ste volger ;-)

  Voorlopig heb ik me nog niet gewaagd aan flocken, een beetje drempelvrees toch. Hopelijk zijn we dus binnenkort de trotse winnaar...

  Mijn zoontje wordt 5 jaar op 14 mei, zijn voorkeur gaat uit naar maat 116 in het donkerblauw (net zoals zijn ogen trouwens)met het cijfer 5.

  Vanaf nu duimen en hopen op succes! En jij vooral verder doen en blijven inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Leuk! Ik wil mijn kans wel wagen voor een donkerblauw exemplaar in maat 140 met de 9 erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hier hebben we in mei eentje die 6 jaar wordt en prima in een blauwe of witte of grijze t-shirt maat 122 zou passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Piep, in mei wordt Ida grote zus maar ook 2 jaar...dus ge voelt mij al aankomen...zo'n donderblauw T-shirt in maat 92 met nummer 2 op, zou wel geweldig van pas komen. Want haar moeder (ik dus) heeft geen geduld om dat zelf te maken, moet nog keilang plat liggen (ook tot ergens in mei), schrijft deze voorgaande zin met triestige ogen gelijk van die puppy's, zal kaarsen doe branden voor Maria, Jezus en Boedha en als die voorgaande zin niet helpt, lees dan nog eens de zin met de triestige ogen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Tsssk, ik lees al een behoorlijke poos mee maar zal bij deze ontlurken:)
  Ik ben zelfs volger geworden zojuist.

  Leuk dat je wat weg wilt geven en leuk dat er zovelen met mij hebberig worden van jouw creaties.

  Mijn zoon wordt 8 in september, hij draagt dan maat 128 en is dol op de kleur blauw die op op je foto staat afgebeeld. Mijn dochter is vorige week 1 geworden maar zij valt buiten het bootje wat dit betreft.

  Als ik win: jippie!
  Als ik niet win: ik blijf je lezen. Heb net een naaimachine gekregen en moet ALLES nog uit gaan vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ahh te gek ,stel ik zou dat winnen stel ik bof...wat zou dat mijn dag maken....wauw.
  Ik zou dan graag een 128 krijgen....blauw met het nummer 7 erop, onze eerste verjaardag van zoon Mees.
  Te gek zeg
  groetjes Renee
  Www.vanrenee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een gave give away!!! Mijn oudste is net 11 geworden, maar de jongste wordt in september 7 jaar. Ze is helemaal dol op roze!!! De maat zou dan 134 moeten zijn (ze is nogal lang...). Ik ben een nieuwe volger en plaats een linkje op mijn blog!!

  Groetjes Elise
  gewoon--elise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Een zeer originele give away! Ik doe mee voor Stan die op 4 mei 2 wordt! Dus ik ga voor mt 92 (tis ne grote!) en lichtblauw! Ik zet een linkje op mijn blog ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuke give away zeg. Ik maak graag kans voor mijn gorte vriend die in juli 3 jaar wordt. Ik kies voor grijs maatje 104.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Dit is echt een superleuke giveaway! Mijn zoontje wordt dit jaar 3 jaar, dus een maatje 92 in het donkerblauw winnen, zou echt de max zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi Eva,
  Ik doe niet mee aan je give-away aangezien ik niet er niet meer in pas :(
  Ik wou je eigenlijk vragen of je zin had om eens te swappen :D
  Zoja, mail me gewoon op: alixdeboutte@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik ding graag mee voor zoveel bolletjes!

  Mijn dochter wordt er acht dit voorjaar.
  (Ze herinnerde me er deze morgen nog eens aan!)

  maatje: 135
  kleur T-shirt: wit of roze

  BeantwoordenVerwijderen
 48. He, dat is super! Ik doe mee met je give-away!
  Mijn zoontje Elias wordt 3 op 6 mei en zou superfier zijn met zo'n t-shirt!
  (maat 98).
  Ik wordt ook alvast volger want je maakt supertoffe dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. wow, dit lijkt wel voor m'n zoon Niels gemaakt! Hij is op 27 maart jarig, wordt dan 6 én zijn lievelingskleur is blauw! Hij past netjes in een 122 en zou daar héél blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mijn dochtertje Eva ;-) wordt in september 3 (en de mama 33 op dezelfde dag) en is helemaal in een roze (voorlopig 'joze') fase. Maatje 104 zou moeten passen...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Mijn jongste werd net vier (in een 104) en is daar superblij mee. Immers, het leven begint op vier: eindelijk mee op kamp met de jeugdbeweging, eindelijk op balletles, eindelijk met de rest mee naar het zwembad, eindelijk vriendinnetjes die komen spelen... Om maar te zeggen dat ze wel van "vier" houdt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. En die vorige anoniem, dat ben ik, Rowan.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Oh super ik doe heel graag mee! Binnenkort 2 jarige kindjes in huis dus zo'n t-shirt is zeker welkom voor hun verjaardagsfeestje! Ik kies voor donkerblauw maat 98 en met nummer 2 !
  Een heel tof idee om zo flockfolie restjes op te werken! Moet ik zeker onthouden!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Heel mooi! Ons kleinste meisje wordt in juni 4 jaar. Daar is ze al maanden over bezig. In juni wordt ze ook grote zus en is ze niet meer de kleinste thuis! Ze zou super blij zijn let zo'n mooi t-shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Super leuk. Het zou mijn zoon prima staan in het lichtblauw, maatje 122 met een mooie 5 erop.
  En ik was je nog niet eerder tegengekomen maar bij deze volg ik je ook;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hoe geweldig!!! Roos, maat 134 en het getal 9 daar ga ik voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. wat een leuk idee, ik volg, ga link plaatsen en nodig je uit om bij mij ook mee te doen met de give a way. die loopt tot 28 maart. o,ja mocht ik winnen dan een donkerblauwe met een 8 in maat 128. ga straks de rest van je blog lezen, de hebberigheid had voorrang!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Mijn dochter Janne wordt op 10 oktober 6.
  Als ik win mag het een paarse T-shirt zijn ,maat 116

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...