topbar

donderdag 4 oktober 2012

Prikterest

Ik was nog van de oude stempel (voor zover dat mogelijk is op uw 17e.). Zag ik ergens iets moois? Knippen en prikken. Terwijl U in groep de pinknop ontdekte, bleef ik hangen in de analoge fase. Zijnde: ik hing mijn inspiratieprentjes netjes omhoog met magneten en punaises, zoals Uw grootmoeder U ongetwijfeld al voordeed.

Nieuw seizoen in aantocht? Ik passeer incognito langs alle winkels met voor mij te kleine of te dure rekkenvulling, bekijk kritisch hun waar, gris overal een catalogus mee, en ga thuis aan de slag met schaar en soortgenoten. Wat veel tijd kost, maar tegelijkertijd mijn hoofd van een enorme inspiratieboost voorziet én de naaihoek opvrolijkt.
Tot (haha, nu komt het kantelmoment in dit tot nu toe vrij saaie relaas) ik daarnet het www afzocht naar knutselideeën. En, onvermijdelijk, op één der Uwe borden belandde. Voor ik het wist was ik verdwaald in de wondere wereld van Pinterest. Compleet met account en borden en al.
Dus wilt U weten wat mij inspireert? Hebt U nood aan nieuwe ideeën? Houdt U van schone prentjes?
Follow Me on Pinterest
Maar het is niet omdat ik halsoverkop een pinner ben geworden, dat het magneetbord de vuilbak in vliegt. Wat technisch gezien zelfs onmogelijk zou zijn want het is magneetverf. Rechtstreeks op de muur.
Neenee, als U dat dacht, dan dacht U verkeerd. Pinnen en prikken, dat kan perfect naast elkaar. Ik blijf dus analoge inspiratie verzamelen, zelfs al vraagt de mevrouw van Fred&Ginger mij niet geheel onvriendelijk "of ik weer enkel kom kijken?" telkens ik binnenspring. Tja.

8 opmerkingen:

 1. Ha! Ik deed dat ook! Zelfs nog zo lang niet geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik doe dat ook nog altijd. uit alle boekjes die ik heb liggen haal ik de interessante foto's uit en die plak ik dan in een schrift. per categorie wel te verstaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb behalve mijn pinboards ook nog altijd mijn mapjes met scheursels uit libelle enzo. Dus van de oude en de nieuwe stempel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Idem hier! Ik heb ook een map/boekje met allerlei knipsels en vondsten. Ideaal om in te bladeren en de inspiratie te voelen stromen, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daarvoor doen we het hé, inspiratie opdoen bij wat in de rekken hangt en er dan onze eigen draai aan geven. Pinterest, daar moet ik mij nog eens op toeleggen (ooit)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pinterest, zo heeflijk! Ik kan er uren 'rondhangen' en volg jou nu ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blij te horen dat ik niet te enige ben die ideeën uit de winkelrekken steelt ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...