topbar

donderdag 25 oktober 2012

Het kind in de rok op het feest

Voor de nieuwelingen onder u even een update: kleertjes voor kleine meisjes vallen onder de noemer "mijn favorieten". Bij gebrek aan eigen gebroed regelmatig op bestelling. Het tintelende gevoel tijdens de pasbeurt, waarbij het rokje en de toekomstige eigenares strijd voeren om elkaar in schoonheid te overtreffen, hoef ik u ongetwijfeld niet te beschrijven. Iedereen met (surrogaat)dochters begrijpt wat ik bedoel.

Nóg beter wordt het wanneer rokjes besteld worden met een reden. In dit geval niet zomaar één. De nonkel van Dien deed van trouwfeest, de mama van Dien van feestkledij-zoektocht. Ze kwam hier uit. Het rokje zag u al, het kind erin ook. Toch kunnen we hier spreken van een primeur. Het kind. In de rok. Op het feest.
(Dat al in september plaatshad, voor het geval u denkt dat Dientje in haar zomerkleertjes door de herfstregen wordt gestuurd. Ergens op de weg tussen fotograaf en mijn mailbox liep het wat vertraging op. Maar dat vindt u vast niet erg, wel?)

Waarbij punt 3 van de lijst afgevinkt (wat Van Dale van dat woord vindt doet er even niet toe) kan worden.
Zoals beloofd volgen spoedig de andere items. Eerst even een wiskunde-examen gaan afleggen. Wish me luck.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, die foto! Heel mooi! En het rokje uiteraard ook. Ik ben nog altijd op zoek naar surrogaatdochters en -zonen. Soms doen mijn stiefzusjes en -broertje wel eens dienst als paspop, maar eigenlijk hebben ze meer dan genoeg kleren, dus extraatjes zijn zeldzaam ... Voorlopig hou ik het dan maar bij kleren voor grotere meisjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap! Ik was niet zo'n fan van het stofje, maar met dat felle rood erop kan ik niet anders dan zeggen dat het heel geslaagd is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto! en de combinatie die je dochter draagt, is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, mijn dochter is het niet hoor ;) Eerder het prachtige kindje van Els, die ik eventjes mocht lenen :)

   Verwijderen
 4. Ja! Kei mooi Eva!!!
  Ze was om van te snoepen die dag!
  Nog eens een dikke merci!
  namens dé echte mama van Dien xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...