topbar

vrijdag 25 mei 2012

Sneak preview - part 6


U bent ze vast al beu gezien, die sneak previews. U wacht in stilte en hoopt dat hier weldra weer iets anders zal verschijnen. Awel, U hebt geluk. Dit is de laatste. De allerlaatste. Vanavond stap ik met heel de bazaar (en een tandenborstel) op den trein richting Gent. Alwaar mijn allerliefste tante mij zal opwachten. Alwaar we onze avond zullen vullen met bijpraten, en veel te laat in bed kruipen (en ja, ik spreek uit ervaring). Alwaar we de volgende ochtend onze waar zullen uitstallen: ik mijn naaisels, en zij haar rommel. 't Is tenslotte een rommelmarkt.

Mijn allerlaatste naaisels, dat waren kronen. Het was eventjes wachten op de toestemming van Mina Dotter, vandaar.

Eén met vlaggeskes, en één met vogels. En nee u ziet niet dubbel. Die met vogels is omkeerbaar, vandaar.
Met velcro, en wisselbare cijfers. Want geef toe, wie koopt er nu een kroon die maar één jaartje mee kan?

De oplettenden onder jullie zagen het vast direct: waar is de 9 naartoe? Awel, als ge die 6 nu eens omkeert? Voila, weer een cijfer minder knipwerk voor mij.


En nu we toch bezig zijn, zwier ik de broches er ook maar even bij. Een werk van op den trein, dat hebt ge als ge heel het land door wilt reizen zonder auto.En de hangertjes? Wel, die kunt u morgen zelf komen bekijken. Er moet toch ook nog iets van een verrassing zijn hé? Begeef U dus vooral naar de Wolterslaan in Gent, zaterdag. En vergeet geen goeiedag te komen zeggen.

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...