topbar

dinsdag 29 mei 2012

The day after


Nu ja, eigenlijk al three days after, maar dat klinkt niet zo schoon. Terwijl het wél schoon was. Wat? De rommelmarkt natuurlijk! Waar ik mijn zelfgemaakte waren uitstalde, en zenuwachtig wachtte op de eerste koper. Spannend jong!Er kwam wat bekend volk langs, maar ik durfde niks te zeggen. Pff, verlegenheid...
En wie kwamen we verder nog tegen? De schoonzus van Storm, bijvoorbeeld. En een mama van 4 kindjes die dolenthousiast was over de kroon met wisselbare cijfers. Een agente voor kinderwinkels, die mijn gerief wel in haar straatje vond passen. De mevrouw van Let's LousART, die mij uitnodigde voor de volgende editie. Om maar te zeggen.


Na veel oh's en ah's, een dag bakken in de zon, socializen met de buren, gezellige drukte en 2 ijsjes zat het erop. Moe maar zeer tevreden kropen we in bed.

5 opmerkingen:

 1. Allé zeg, goed dat mijn schoonzus gekomen is! Ze moest van mij! (want ik kon niet komen ;-) ) Zo'n jonge meid die dat allemaal realiseert, dat moet doorverteld worden. Je winkeltje ziet er in ieder geval super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zag er gezellig uit! Heb je goed kunnen verkopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, ben van alles wel iets kwijt. Een kroon, een pennenzak, een ritstasje, twee haarlinten, een bloemenbroche, twee paar haarspeldjes en een paar slofjes. En met de overschot kom ik nog toe voor verjaardagscadeautjes het komende jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om eindelijk iemand te vinden die ook zo van zo jong bezig is met naaien :D (ik ben ondertussen wel al 18 maar allé ben er toch wel al mee bezig van heel klein!)

  Groetjes,
  Artisanat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Artisanat: heb net je blog ontdekt, en ik ben volger! Tof om te zien dat naaien niet alleen voor mensen boven de 20 is ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...