topbar

zondag 29 april 2012

Mini

Tot nu toe werden hier enkel rokjes-voor-eigen-gebruik geproduceerd. En eentje voor de zus, maar dat telt niet want die heeft dezelfde maat. De kledingkast kreunde, dus kwamen er twee (kasten hé, geen zussen). Eén voor de zomer, en één voor de winter. Dat komt ervan als naaien in uw favoriete avondactiviteit verandert.
Op internet zijn allerlei prachtige rokjes te vinden. Ik probeerde en was content. Dat gaat dus ook voor grote meisjes. Maar ik bleef toch een beetje op mijn honger zitten. Want, geef toe, er bestaat toch niets schattigers dan rokjes-voor-kleintjes? Awel, dat is een probleem. Want de enige kleuter (nu ja, intussen zelfs al kleuter-af) in onze familie is van het verkeerde geslacht, helaas. Die is content met geflockte T-shirts en zo, maar van de rest moet hij niet weten. Wat wel te begrijpen is, maar soit.
Daarom maakte mijn hart een sprongetje toen de mama van kleine Loes een berichtje naliet onder één van mijn foto's. Of ik niet eens een rokje voor Loes wou maken. En dat ze daar schoon mee ging zijn en zo. We mailden wat heen en weer over stofjes en modelletjes, en een paar weken later was daar dit.
Maatje 98 alstublieft. Zo schattig. Zo mini!


We pasten, maar het was nipt. Ik zette er een stukje tussen in de tailleband en nu lukt het beter. Al liet de tante van Loesje zich ontvallen dat ze hoopt dat het snel te klein gaat zijn. Dan kan haar dochter het afdragen ;)

3 opmerkingen:

  1. Wat een schattig lief rokje! Ja die kleine maatjes zijn zoooo leuk om te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig rokje!
    Ik heb net je leuke blog ontdekt. 16 jaar en zo een creativiteit! Knap hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...